Nyheter från SDF

Är du mellan 11 och 18 år gammal? Se hit!

Inbjudan till Mixed DM

(2020-02-05 09:57)
Västergötlands Bowlingförbund bjuder in distriktets herrar och damer till årets upplaga av Mixed DM!

Som en extra morot för våra föreningar i distriktet kommer vi den 18 april 2020 på Bowlingstället i Falköping spela ett slutspel för de två bästa lagen från respektive grupp i VästGöta Reserv.

Roliga nyheter och viktig information för de föreningar med lag i vår lokala serie för B-lag.

Tilda Lindberg, som till vardags spelar för BK Oden Falköping, har blivit uttagen till Junior-EM!

Action Jubal Open

(2019-11-13 12:30)
Under den gångna helgen avgjordes Action Jubal Open, en av Sveriges största tävlingar för parabowlare, i Norrköping. Av 267 startande spelare var 48 stycken från Västergötland.

Västergötlands Bowlingförbund inbjuder till Västgöta DM!

Västergötlands Bowlingförbund bjuder in distriktets damer till två utbildningstillfällen.

Västergötlands Bowlingförbund bjuder in distriktets damer till två utbildningstillfällen under december. Ett breddläger på Ten Lanes i Skövde den 8/12 och ett mer avancerat och fördjupat läger på Arena Bowl i Götene den 15/12.

Junior Masters i Skövde

(2019-10-21 10:23)
Vill du spela en deltävling i Junior Masters tillsammans med

Säsongens första tävling för distriktets parabowlare gick av stapeln på O'Learys Bowling & Restaurang i lördags.

Oljeprofilen till 3-manna DM/SM-kval

Lucas slog 1082 (!)

(2019-10-01 17:50)
Det kan inte ha undgått någon i distriktet vid det här laget

En uppdatering för de ungdomar som har anmält sig till träningsdagen i Nässjö den 28/10,

Är du född 2001 eller senare och vill lära dig mer?

E-post: sven.ragneheim@gmail.com