Nyheter från SDF

Vi vet att det kryllar av duktiga och engagerade ledare i Västergötland!

I måndags satte vi punkt för den speciella säsongen 2019/2020 när årsmötet gick av stapeln på Lumber & Karle i Kvänum.

Västergötlands Bowlingförbund inbjuder till två utbildningstillfällen för 2-handsbowling den 14 och 15 augusti på Stures Bowling i Alingsås.

Årsmötet flyttas fram

(2020-04-29 13:36)
På grund av rådande omständigheter har styrelsen i Västergötlands Bowlingförbund beslutat att flytta fram årsmötet för säsongen 2019/2020.

Det årliga utskicket för kommande säsong 2020/2021 med anmälningsblanketter och viktig information till distriktets föreningar är färdigt och utskickat det till den angivna adresserna som föreningarna har i IdrottOnline.

Som en extra morot för våra föreningar i distriktet kommer vi den 18 april 2020 på Bowlingstället i Falköping spela ett slutspel för de två bästa lagen från respektive grupp i VästGöta Reserv.

Västergötlands Bowlingförbund bjuder in distriktets damer till två utbildningstillfällen under december. Ett breddläger på Ten Lanes i Skövde den 8/12 och ett mer avancerat och fördjupat läger på Arena Bowl i Götene den 15/12.

Junior Masters i Skövde

(2019-10-21 10:23)