Nyheter från SDF

Viktig information till distriktets föreningar med lag i Västgötaserien för B-lag.

Västergötlands Bowlingförbund bjuder in till 3-manna DM/SM-kval 3-20/10 2019 i Trollhättans Bowlinghall!

Under måndagen den 3 juni satte Västergötlands Bowlingförbund punkt för säsongen 2018/2019 när årsmötet gick av stapeln.

För föreningar och spelare i Västergötlands Bowlingförbund.

Valberedningen i Västergötlands Bowlingförbund behöver hjälp!

Här följer en liten reseberättelse från Special Olympics World Summer Games 2019 där Västergötlands Bowlingförbund representerades av två spelare i "Sverigelaget".

På söndag, den 28/4, ska säsongens sista distriktsmästerskap avgöras på Kruset Bar & Bowling i Tibro!

Vid årsmötet den 3 juni 2019 i Kvänum kommer vi som tidigare år att uppmärksamma personer och föreningar inom vårt distrikt som gjort något extra för bowlingen. Vi vill därför ha Er hjälp att nominera lämpliga kandidater!

Tränarutbildning (DTU)

(2019-03-27 12:36)
Tillsammans med Småland Blekinge Bowlingförbund och Hallands Bowlingförbund kan vi efter många om och men som första distrikten i Sverige bjuda in till en tränarutbildning (DTU)!

E-post: sven.ragneheim@gmail.com