Nyheter från SDF

Säsongens första tävling för distriktets parabowlare gick av stapeln på O'Learys Bowling & Restaurang i lördags.

Oljeprofilen till 3-manna DM/SM-kval

Lucas slog 1082 (!)

(2019-10-01 17:50)
Det kan inte ha undgått någon i distriktet vid det här laget

En uppdatering för de ungdomar som har anmält sig till träningsdagen i Nässjö den 28/10,

Är du född 2001 eller senare och vill lära dig mer?

Viktig information till distriktets föreningar med lag i Västgötaserien för B-lag.

Västergötlands Bowlingförbund bjuder in till 3-manna DM/SM-kval 3-20/10 2019 i Trollhättans Bowlinghall!

Under måndagen den 3 juni satte Västergötlands Bowlingförbund punkt för säsongen 2018/2019 när årsmötet gick av stapeln.

För föreningar och spelare i Västergötlands Bowlingförbund.

Valberedningen i Västergötlands Bowlingförbund behöver hjälp!

Här följer en liten reseberättelse från Special Olympics World Summer Games 2019 där Västergötlands Bowlingförbund representerades av två spelare i "Sverigelaget".

På söndag, den 28/4, ska säsongens sista distriktsmästerskap avgöras på Kruset Bar & Bowling i Tibro!

Vid årsmötet den 3 juni 2019 i Kvänum kommer vi som tidigare år att uppmärksamma personer och föreningar inom vårt distrikt som gjort något extra för bowlingen. Vi vill därför ha Er hjälp att nominera lämpliga kandidater!

E-post: sven.ragneheim@gmail.com