Två poäng mot Häcken - Inte helt kört

14 APR 2018 21:30
Efter en väntad förlust mot Team Lerum F1 och en lika väntad seger mot Häcken finns ännu chansen till kvalspel för Elfsborg. Vi slutar på 22 poäng och plus 12. Nu ställs vårt hopp till Team Kungsbacka F.
  • Skapad: 14 APR 2018 21:30

Om Team Kungsbacka i morgon klarar oavgjort mot Sterling F2 och sedan slår Astoria med minst tre poäng kommer vi faktiskt tvåa i gruppen. Chansen är liten men större under har inträffat.

I dagens matcher fick vi först spö av Team Lerum F1 så det sjöng om det. 1-19 i baken är aldrig roligt men det var klasskillnad. Hemmalaget gjorde 6532 och hade fem man över 800. HÅA var den ende i vårat lag som var över samma gräns med fina 826. I och med segern tog Team Lerum hem seriesegern och får spela i tvåan nästa säsong.

Nu styrdes kosan mot Hisingen och Lundbyhallen för match mot Häcken. Efter en mycket bastant lunch var vi trögstartade och låg under med 3-2 efter första serien. Vi vände till ledning 6-4 och fick sedan en ofrivillig paus då det var mycket strul med banorna. Uppehållet gjorde oss tydligen gott för vi gick ut och vann tredje med 5-0 och saken var biff. Efter cirka en timmes försening tog vi säsongens sista seriematch i mål. En oavgjord total i sista ledde till seger med 13-6 (5376-5221). Patrik bäst på knepiga banor med 759. Vi får vänta tills i morgon innan vi eventuellt kan ställa in kloten i garderoben.

Skribent: Sören Gustavsson