Hem från Göteborg med sorg

10 MAR 2018 16:54
Efter tämligen risigt spel (låt vara på ganska svåra banor) fick Elfsborg inkassera två raka förluster i Strike & Co. Astoria vann med 12-8 (5619-5518) och Sterling F2 tryckte dit oss med 15-5 (5633-5302).
  • Skapad: 10 MAR 2018 16:54

Dagen började illa då vi inte kom underfund med banprofilen i första serien. Endast 1270 och 5-0 till Astoria. Synd, för vi spelade upp oss och de resterande tre serierna var jämna. Vi var uppe och nosade hemmalaget i baken ett tag men till slut fick vi ge oss med 12-8. Tibbe bäst med 764.

I match nummer två fick vi känna på betydligt snabbare banor. Något som de flesta i vårt lag hade uppenbara problem med. Efter 3x4-1 till Sterling var matchen körd. Själv är jag ganska förtjust i snabba banor och lyckades sega mig över 800 med en pinnes marginal.

Elfsborg parkerar just nu på en fjärde plats i gruppen och har knappast med tätstriden att göra längre. Fyra matcher återstår och vi får försöka avsluta snyggt.

Skribent: Sören Gustavsson