B-laget vände och vann

18 FEB 2018 22:36
OS i all ära, men inget går upp mot en spännande bowlingmatch. Just en sådan spelades mellan BBK/Midas B och Elfsborg/Mariedal där ett underläge med 3-7 vändes till seger 11-9.
  • Uppdaterad: 18 FEB 2018 22:39

Vårt lag förlorade tre bord med ganska knappa siffror i första serien, men tack vare fint spel av Sven R och Stefan A som vann sitt banpar i överlägsen stil tog vi totalen. Samma gubbar höll stilen i andra, men det blev den seriens enda poäng för vår del. 3-7 i baken, men det skulle vända. 1712 i tredje är riktigt fina siffror och inför sista serien stod det nu 7-8. Det fina spelet höll i sig ända till slutet och efter ännu en 4-1a vann Elfsborg/Mariedal med 11-9 (6551-6535). Bäst i laget var Stefan Andersson med 824 rent. Peeter Johansson gjorde också en fin insats med sina 728.

Skribent: Sören Gustavsson